Supplier Kothak Panyimpenan Kendaraan

Katrangan singkat:

Tas panyimpenan bagasi mobil kursi mburi: kothak panyimpenan kursi mburi sing bisa dilipat, cocok kanggo mobil, truk, truk pickup, jeep utawa kothak panyimpenan kendaraan gedhe SUV lan kothak tas grosir


Detail Produk

Tag produk

Kothak Panyimpenan Kendaraan

Tas panyimpenan bagasi mobil kursi mburi: kothak panyimpenan kursi mburi sing bisa dilipat, cocok kanggo mobil, truk, truk pickup, jeep utawa kothak panyimpenan kendaraan gedhe SUV lan kothak tas grosir
Produk kita unik ing desain, serbaguna lan gampang digunakake. Saben model digawe kanthi tangan lan awet, sing nambah kepenak kanggo kendaraan sampeyan. Finisher bagasi abot iki mung digawe saka bahan sing paling apik, amarga muga-muga sampeyan bisa nikmati ing sawetara taun sabanjure. Iki digawe saka poliester denier 600. Amarga saka tembok sisih kuwat lan piring ngisor, iku awet lan arang banget hard, lan bakal tetep wangun.

Vehicle-storage-box-(3)
Vehicle-storage-box-(1)

Apa sampeyan ngirim anak menyang sekolah, menyang toko kanggo njupuk barang kanthi cepet utawa nekani rapat bisnis, kabeh tugas saben dina iki mbutuhake sampeyan nyimpen barang ing mobil. Saiki, sing dadi masalah yaiku perkara sing ana ing mburi bisa dadi rame banget, sing bisa uga padha karo wilayah bencana. Apa sampeyan kesel karo kabeh tumpahan lan kekacoan sing gampang mlebu ing bagasi mobil sampeyan? Ora ana sing luwih ngganggu tinimbang krungu kabeh sembako dibuwang ing bagasi ing dalan. Yen mangkono, sampeyan butuh organizer backbone! Organizer utama nduweni kompartemen utama sing wiyar, sing bisa gampang nampung macem-macem aksesoris. Kanthong jaring njaba lan kanthong tutup digunakake kanggo nyimpen barang sing luwih cilik. Saiki sampeyan ora kudu ngowahi pirang-pirang barang kanggo nemokake papan sing dikubur. Yen sampeyan ora mbutuhake organizer, sampeyan bisa ngowahi dadi tas kanggo panyimpenan. Finisher gedhe digawe saka kain Oxford 600D sing dhuwur, lan tembok sisih lan piring ngisor kuwat banget, sing bisa nahan goresan lan njaga struktur sing kuwat, ora ana masalah! Mobil sing resik iku mobil sing seneng! Dadi aja ngenteni, goleki organizer utama lan miwiti ngatur! Yen sampeyan duwe masalah babagan organizer trunk, hubungi kita

Vehicle-storage-box-(5)
Vehicle-storage-box-(4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita