Mat Pet sing Dipasang Kendaraan

Katrangan singkat:

Misi kita yaiku nyedhiyakake akeh komponen mobil sing dipilih kanthi rega terjangkau, ngluwihi pangarepan sampeyan. Kita terus-terusan ngupayakake nyedhiyakake komunikasi sing paling efisien lan ramah marang para pelanggan, transaksi lancar lan pangiriman cepet.


Detail Produk

Tag produk

Misi kita yaiku nyedhiyakake akeh komponen mobil sing dipilih kanthi rega terjangkau, ngluwihi pangarepan sampeyan. Kita terus-terusan ngupayakake nyedhiyakake komunikasi sing paling efisien lan ramah marang para pelanggan, transaksi lancar lan pangiriman cepet. Kita nyedhiyakake macem-macem suku cadang mobil kanggo umume merek lan model ing pasar, kayata tutup kursi lan tutup mobil sing berkualitas, bantalan sikil protèktif, tutup setir kulit, lan liya-liyane. Fungsi lan rincian kalebu 2 buckets ngarep, 1 tutup bangku lan 5 tutup guling sirah, lan ndhuwur isine wis Velcro bukaan, kang bisa mbantu sijine maneh bantal gampang. Taplak meja kain kita dawane 52 inci. Materi kasebut digawe saka kain kualitas sing awet, nyaman lan breathable-gampang kanggo ngresiki, bisa dicuci nganggo mesin lan garing. Aplikasi umum sing dirancang kanggo nampung kursi tradisional lan digawe panas cocok kanggo meh kabeh kursi (mobil, truk, van lan SUV). Sistem iki ora kompatibel karo airbag sisih ngarep lan fungsi pamisah mburi. Gaya nunggang lan desain sing paling wani. Striking loreng kandel mesthi bakal narik kawigaten manungsa waé. Ana akeh warna sing cocog karo interior apa wae. Kain kualitas dhuwur kita duwe bantal busa 3mm ing mburine, sing bisa ngilangi panas lan nggawe sampeyan kelangan lan nyaman sanajan ing suhu sing paling panas.

Vehicle-mounted-pet-mat-(12)
Vehicle-mounted-pet-mat-(11)

Paket kalebu: 2 Tutup ember ngarep, 1 bangku mburi pamisah, 5 tutup sandaran sirah.

Bahan: Kain Datar / Poliester.poliester kanthi desain panel belang Tip reresik: Bisa dicuci nganggo mesin, garing.

Ngarep: kompatibel airbag sisih - dites resmi - teknik jahitan khusus ngidini airbag kembung nalika kena pengaruh. Mburi kursi ngarep digawe saka kain stretchy awet karo kanthong mbukak kanggo panyimpenan.; Bukaan velcro sing didhelikake lan tali sing bisa diatur nggawe instalasi, nyopot, lan dipasang maneh kanthi gampang

Nyegah noda–Sarung kursi iki cocog kanggo mobil anyar, sanajan kanggo mobil anyar. Sarung jok mobil kita bisa nyegah kemungkinan tumpahan lan noda ing njero mobil. Bahan ambegan–Kita nggunakake bahan sing dipilih khusus kanggo entuk * kepenak banget sajrone lelungan saben dina. Lapisan njaba poliester kualitas dhuwur nyedhiyakake ventilasi sing luwih apik supaya sampeyan tetep kelangan lan nyaman nalika nyopir. Desain modis - nggawe mobil katon anyar lan bali. Sarung kursi sing lengkap iki nduweni desain rong warna sing apik gayane kanthi hiasan jahitan, sing ndadekake gampang nambah sentuhan warna ing interior sampeyan. Gampang dipasang–investasi mobil anyar sampeyan bisa uga * cepet. Pasang tutup kursi ngarep lan tutup headrest miturut proses instalasi 3-langkah sing prasaja. Aplikasi universal–desain tutup kursi kita cocog kanggo umume kendaraan, kalebu mobil, truk, van lan SUV. Mangga dipriksa gambar produk kita kanggo conto aksesoris. Perlu sawetara karya ekstra kanggo nggawe pas "sampurna".

Vehicle-mounted-pet-mat-(5)
Vehicle-mounted-pet-mat-(4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita