Kabar

  • Mobil ngarep lan mburi occlusion.

    Ora ana macem-macem jinis sunshield ngarep, umume ana rong jinis aluminium foil lan kain non-anyaman. Aluminium foil umume dipérang dadi jinis "papan cahya" biasa lan jinis pola. Ukuran umume 60 * 130cm, sing cocog kanggo umume mobil cilik. Alum iku...
    Waca liyane
  • Sun protection strategy for driving in summer

    Strategi perlindungan srengenge kanggo nyopir ing musim panas

    Musim panas minangka tes gedhe kanggo mobil, cuaca suhu dhuwur sing terus-terusan gampang nyebabake cilaka mobil lan pemilik, dadi kepiye carane menehi sunscreen mobil? Visor srengenge mobil Ing mangsa panas, nyiyapake sawetara sunshades reflektif kanggo ngisolasi panas ing mobil kanthi efektif. Ana ma...
    Waca liyane
  • How to protect the car from the scorching sun?

    Carane nglindhungi mobil saka srengenge scorching?

    Ing lingkungan panjaluk mobil saiki, aku yakin kabeh wong wis ngalami perasaan mlebu mobil nalika cuaca panas. Kaya nganggo jaket katun kanggo mlebu sauna. Ora kakehan. Ing lingkungan kaya mengkono, sampeyan kudu tahan ora mung suhu dhuwur ...
    Waca liyane
  • Window film can “make your riding smarter” and protect your skin and eyes from the sun

    Kaca film bisa "gawe nunggang luwih pinter" lan nglindhungi kulit lan mripat saka srengenge

    Washington, 21 Juni 2021/PRNewswire/ - Teknologi multi-level sing digunakake ing produksi lan instalasi profesional film kaca mobil bisa "gawe nunggang luwih pinter ©", kaya kaca mobil biasa, apa sing kasedhiya ing SUV, truk utawa mobil. Miturut Int...
    Waca liyane