Bordir Kupu-kupu Ireng Ing Sarung Kursi Mobil

Katrangan singkat:

Produk utama yaiku sarung kursi mobil, bantal kursi mobil, sarung setir mobil, tikar lantai, lan liya-liyane. Tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing ramah lingkungan, nyaman lan aman kanggo kabeh pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

Bordir Kupu-kupu Ireng Ing Sarung Kursi Mobil

Bahan: Kain poliester, warna: ireng Status: merek anyar nomer: 9

Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(2)
Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(8)

Fitur produk

1. Safety: airbags kompatibel ing loro-lorone saka kursi ngarep.
2. tasteless: kita milih bahan lingkungan loropaken kanggo gawé isine jog tanpa mambu aneh;
3. Desain zipper: Kita nggunakake zipper ing tutup kursi mburi, kang bisa pamisah tutup jog mburi menyang 40/60 50/50 60/40.
4. Cantik: Jahitan poliester saka macem-macem warna bisa ngganti interior mobil sampeyan sajrone sawetara detik;
5. Kabeh-babak materi backrest protèktif isine backrest saka jog rampung.
6. Mesin cuci sing gampang diresiki lan pengering udara.
7. Gampang kanggo nginstal, tanpa mbongkar kursi mobil lan kursi mburi. Tutup kursi nganggo plug tetep lan pita elastis, sing nggawe instalasi luwih trep.

Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(3)

Produk kasebut cocog kanggo tutup kursi motor umum. Cocog kanggo paling kursi mburi mobil, truk, SUV lan van. Headrest sing bisa dicopot kompatibel karo airbag. Yen sampeyan ora yakin apa item iki cocok kanggo sampeyan, please marang kita taun, Produsèn lan model saka kendaraan, lan kita bakal nemokake item sing perlu. Informasi penting amarga bedane tampilan layar lan cahya, bisa uga ana panyimpangan warna. Jahitan sisih tutup kursi kompatibel karo airbag. Iki dijahit nganggo benang khusus, mula aja narik banget nalika dipasang, sing bisa nyebabake retak. Biasane, ana pancingan ing headrest. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kita dhisik.

Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(10)
Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(12)

Fitur & Rincian

Ukuran universal, bisa pas karo kursi mobil ember sithik,
Kursi mobil ngarep nutupi airbag kompatibel,
Bangku mburi bisa dipérang dadi 40/60 50/50 60/40
Instalasi super gampang, ora perlu mbongkar kursi mobil
Bahan ramah lingkungan, Gampang resik

Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(1)
Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(16)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita