Pabrik Foor Mat

Katrangan singkat:

Universal - wangun lan ukuran dirancang kanggo umume mobil, truk, van lan SUV. Sampeyan mung perlu gunting kanggo motong outline lantai kendaraan. Sampeyan bisa nyelehake bantal tanpa narik punggung.


Detail Produk

Tag produk

Keset Mobil Kab

Universal - wangun lan ukuran dirancang kanggo umume mobil, truk, van lan SUV. Sampeyan mung perlu gunting kanggo motong outline lantai kendaraan. Sampeyan bisa nyelehake bantal tanpa narik punggung. Cukup liwat benang nganti sampeyan nemokake dekorasi sing sampurna!

car-foor-mat-(9)
car-foor-mat-(7)
car-foor-mat-(8)
car-foor-mat-(6)

Kinerja majeng-formulasi polimer karet wis dites ing kahanan nemen kanggo mesthekake yen padha ora retak, retak utawa deform. 100% polimer berkualitas tinggi tanpa ambu, footpad kita ora ana ambune lan bisphenol A. Kendaraan ora bakal kena bahan kimia sing mbebayani lan mambu sing ora nyenengake. Malah nalika lawang ditutup ing suhu dhuwur, ora ana mambu aneh, supaya kabeh penumpang aman nalika mlebu mobil (ora perlu ventilasi)!

anti banyu-Konstruksi unik Pegunungan Linear lan diagonal diselehake kanthi strategis ing nampan jero saka kloso iki kanggo nggedhekake kemampuan trapping. Banyu, salju, lendhut lan lebu dikontrol lan ora bakal uwal utawa bocor menyang kendaraan. Genggeman anti-slip-karet dijepit ing sisih ngisor, saéngga bantalan tetep ing posisi-alur ergonomis ana ing sisih ndhuwur, sing bakal menehi daya tarik lan kenyamanan sikil.

car-foor-mat-(5)
car-foor-mat-(1)
car-foor-mat-(3)
car-foor-mat-(4)

Lantai karet ing kabeh musim bisa nglindhungi lantai mobil saka pengaruh dette lan reruntuhan; Pola tapak sing luwih jero bisa nampung banyu, salju lan lendhut; Carpet claw anti-slip splint bisa njaga posisi tikar ing cuaca sub-nol: setelan karpet lantai dirancang supaya cocok kanggo meh kabeh kendaraan; Padha dirancang kanggo mesthekake yen kloso mobil ora bakal nggulung, retak utawa harden ing cuaca sub-nol: supaya kursi ngarep lan mburi mobil resik kanggo dangu, lan nglengkapi karo macem-macem kloso heavy-tugas; Nglindhungi lantai asli saka pekarangan permanen lan rereget: saben rinci mobil sampeyan kudu katon sampurna; Mangga dipriksa klambi reresik interior lan njaba, ngumbah mobil lan tas waxing, agen protèktif, umpluk ban, lensa lan kaca care, fresheners udhara.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita