Babagan Kita

Babagan Perusahaan

Tiantai Cybertron Import & Export Trading Co., Ltd. dumunung ing Kabupaten Tiantai, Kota Taizhou, Provinsi Zhejiang. Perusahaan iki didegaké ing 2011.

Tiantai Cybertron Import & Export Trading Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing nggabungake R&D, desain, produksi lan dodolan kanggo nyedhiyakake produk mobil berkualitas tinggi.

Kebijakan Mutu

Langkah-langkah safety kanggo njamin kepuasan pelanggan sertifikasi CE.rohs California 65. Perusahaan wis lulus sistem sertifikasi ISO9000 lan sertifikasi BSCI.

Tim R&D

Kita duwe tim R&D produk kita dhewe, wis nyoba ngembangake kabeh jinis produk anyar, lan terus-terusan njelajah lan nggawe inovasi miturut kabutuhan pelanggan.

Pilih Kita

Kekuwatan lan kualitas produk diakoni dening industri. Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat. Coaching lan rembugan bisnis.

Apa Pilih Kita

Perusahaan wis luwih saka sepuluh taun produksi, riset lan pangembangan lan pengalaman dodolan, kanggo nyedhiyani produk kualitas dhuwur lan layanan kanggo wilayah sembarang ing donya. Perusahaan menehi perhatian marang integritas, pengalaman kerjasama pelanggan, lan konsep win-win pelanggan, perusahaan khusus ing produksi lan dodolan pemblokiran srengenge mobil, tameng salju mobil, tutup nyamuk, stiker film elektrostatik, kothak panyimpenan mobil, tutup kursi mobil Lantai mobil MATS, Sandhangan mobil, Keset mobil. Pabrik bisa ngatur kabeh jinis wangun lan gaya LOGO. Dhukungan kanggo peta kanggo kustomisasi sampel. Profesional kanggo nyedhiyakake kabeh jinis solusi. Perusahaan kasebut duwe pengalaman produksi pasokan otomotif luwih saka sepuluh taun. Otomotif profesional nyedhiyakake dodolan lan kekuatan produksi. Kanthi nyukupi pasokan otomotif dadi teknologi percetakan kain. Nggawe efisiensi lan kualitas produk kanggo pelanggan Kita nyedhiyakake bisnis ing luwih saka 50 negara ing limang bawana kanggo nyukupi kabutuhan sawetara pelanggan supermarket gedhe, kayata coco macan aldl ect. Kita uga ngatur hadiah promosi kanggo sawetara merek gedhe, kayata perusahaan mobil gedhe, pelumas gedhe, stasiun TV, maskapai, bank, perusahaan asuransi, lsp.